2 августа 2013 г.

Прогулянка

На днях зі своїми чоловіками прогулювалися околицями міста. Це був чудовий час. Ми так повеселилися, поспілкувалися, і трошки потрапили під дощ. Але воно того коштувало.



Якщо ви придиветесь на Дмитрика, то помітите його зачіску - в мене зламалася машинка, і я підстригала вже як могла. Та ніби так нічого....

а цю фоточку я просто люблю))) - це мене коханий сфотографував, і мені так подобається!
а як ви проводите час зі своїми близькими? Дуже, цікаво, так як відпочити поїхати кудись в нас не виходить, тому залюбки почитаю ваші пости про відпустку. Хоча ще маю надію, що сплануємо спонтанну мандрівку, ми теаке любимо)))

5 комментариев:

  1. Гарненькы які!!! Дуже добре, що в вас виходить хоть іноді проводити час разом, у нас зараз не має такої можливості. Чоловік постійно працює, навіть у відпустці, і навіть не в нашому місті, тому останній рік ми майже ніде не відпочивали разом, але я маю надію,що все-таки ми з*їздимо на иждень до моря, бо вже хочеться відпочинку та розваг. А ще наші нечасті виоди на природу затруднює те, що наш малючок ще досить маленький та капризний, тому, якщо і випадає можливість куди піти, вже сил не вистачає.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Ми поки маємо змогу разом мандрувати мандруємо. Тому що син росте на очах, і вже не за горами коли йому буде з нами не дуже цікаво, тому я намагаюся хапатися за кожну можливість. І вам бажаю все ж таки шукати час один на одного, робота роботою, але є такі речі які не повернеш з часом... так що цінуйте цей час коли ваша дитинка ще маленька, адже такою вона вже ніколи не буде :) Я часто згадую який Дмитрик був маленький, і так жалкую, що мало фотографувала.... як подумаю, що втратила таку можливість, так і зжимається серце... але часу не повернути...

      Удалить
  2. Дуже гарні фото! У вас такий цікавий блог, із задоволення приєднаюсь до постійних читачів! До того ж ми з вами земляки. Я із Борової, навчалась у 9 школі:)))

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Дякую Вікторія! Дуже рада зустріти землячку))) Мій чоловік теж навчався в 9 школі))) Так що, може з ним і зустрічалися на коридорах школи ;)

      Приємно, що сподобався блог! Я вже завітала до тебе ;)
      Можна буде якось зустрітися по за межами інтернету ;)

      Удалить