30 июля 2013 г.

Новенькі листівки, які не показувала

Останні мої листівки 


І давненько я не робила цукерочок. Ось і думаю може солоденького? Тільки ось біда в тім, що в останній час я взагалі не бачу читачів на своєму блозі.... і не знаю чи є кому ту цукерочку пропонувати? Чи є мій блог цікавий комусь на даний час??? Тому що останні мої публікація без жодних коментарів, від читачів ніякої уваги і активності. Тому цукерку самому активному - відпадає зразу :( . І від того так сумно..... Можливо моєму блогу чогось не вистачає? 

9 комментариев:

  1. Верхня-смугастик і нижня - ніжнесенька дуже сподобались!
    Оля, відповідаючи на твоє питання щодо цікавості блогом, відкрию тобі нетаємничий секрет :) Треба коментувати інших, тоді вони автоматично цікавитимуться: а хто це їх коментує і заходитимуть на твій блог!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Лізо, знаю про цей секрет, і скажу, що він не працює :)

      Удалить
  2. працює-працює ) При чому ЗАВЖДИ.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. не працює! на жаль :( зі мною не працює. І в день я залишаю не мало коментарів! Навіть не лінуюсь коди вводити, але ніхто не повертається... може я не тих коментую ;)

      Удалить
    2. Юлія Іваненко своїм коментом нижче підтвердила 1:0 на мою користь.
      Тож працює, як бачиш.

      Удалить
    3. а я можу дати тобі 100 коментарів хто не повернувся... на жаль, але це так... лише сьогодні залишила 21!

      Удалить
  3. Оля, привіт! Побачила твої коментарі в своєму блозі і зрозуміла, що ти повернулася, зайшла в гості.... і що я бачу... в тебе куча постів, які взагалі не відображалися в моїх новинах на панельці блога. Там висить пост 4-х місячної давності. Я трішки раніше вже заходила до тебе десь всередині травня і бачила, що в тебе вже був пост від 28 березня, але спихнула це на глюки блогу, а тепер бачу що глюки продовжуються. Передивилася твої роботи, вони гарні! Дуже сподобалася чорно-червона листівка, така яскрава і незвична! Сьогоднішні листівки теж суперові!!! Тож тепер буду заходити частіше, оскільки тепер знаю, що в тебе блог знову працює в повну силу

    ОтветитьУдалить
  4. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. поради я приймаю, але не всі діють! А ось Юля не одна така!!! Проблема існує. Мій блог не всі записи показує. Списалася ще з іншими в особистому повідомленні. Так що причина є, і не в тім, що я коментарів не залишаю. І коменти пишу різні, і типу, як гарно, але зазвичай це на англомовних блогах, так як більше слів не скажу :))) і більш особисті. Але не діє! Ну в мене так. В основному всі відповідають в себе на блозі, так як є вже така можливість. Так що я більше схильна думати, що не цікавий блог, і технічні проблеми :(

      Удалить